Coaching in de praktijk

Er zijn van die momenten in ons leven waarop we ons afvragen of ‘dit’ het is, of het niet anders kan, beter misschien. We lijken een doodlopend straatje te zijn ingelopen en vinden de weg niet meteen terug. Het zijn van die momenten waarbij je nood zou kunnen hebben aan iemand die (tijdelijk) met je mee terug wandelt, zodat je weer op de hoofdweg komt en er dus meerdere straatjes te voorschijn komen die je kan nemen om je traject verder te zetten. En wat heel zeker is… Je bent lang niet de enige die dat gevoel heeft.

Als coach/counselor wil ik je daar graag in ondersteunen. Een tijdje met je ‘meewandelen’ om te zien waar ik je kan helpen. Dat doe ik door te luisteren, zonder oordeel. Ik ga samen met jou op zoek naar wat je graag wil veranderen, en op jouw tempo maken we een plan hoe we die verandering kunnen bereiken.

Ik geloof heel erg in ieders talenten. Daar gaan we dan ook op inzetten, want als je doet waar je goed in bent, kom je verder dan wanneer je energie gaat naar dingen die je wilt bereiken die misschien niet voor jou zijn weggelegd.

"Patsy heeft mij geholpen met individuele coaching via Skype. Ik kreeg veel antwoorden en uitleg over dingen waar ik mee zat. Ik heb geleerd hoe ik, op een fijnere en gezondere manier, de draad weer kon oppakken in mijn leven."

Simon – 21 jaar

"Patsy pakt je vast, laat niet los en samen ga je naar een dieper, intelligenter niveau."

Anne-marie – 40 jaar

"Bedankt voor je flexibiliteit! Dankzij de extra sessie die je er nog tussen hebt gepland kreeg ik de nodige inzichten om de juiste stappen te nemen op m'n werk! Mark"

Mark – 36 jaar

"Ik volgde dit voorjaar een aantal sessies individuele wandelcoaching. Doordat ik moeilijk kan stil zitten is de klassieke manier van coaching niets voor mij. Het gaf mij de ruimte om op een ontspannen manier inzichten te krijgen in mezelf"

Brent – 31 jaar

"De individuele begeleiding was het voor mij heel positief omdat ik graag alleen wordt begeleid in deze zaken. Het was goed voor mij om dieper in te gaan op bepaalde zaken wat dan ook heel goed gedaan werd! Alles kon besproken worden zonder dat er gepusht werd ofzo, dus zeker een goede ervaring!"

Kim – 29 jaar

" Ik voelde me vanaf de eerste kennismaking meteen op mijn gemak bij Patsy. Ik heb haar ervaren als zeer kundig, professioneel en integer. Door de coachsessies heb ik nieuwe inzichten gekregen die hebben geleid tot meer rust in mijn hoofd waardoor ik nu beter met situaties kan omgaan."

Ellen – 58 jaar

Overtuigd? Maak een afspraak!

Voel je na het lezen van bovenstaande punten dat coaching/counseling misschien wel iets voor jou is? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gesprekken kunnen plaats vinden in de praktijk in Rijkevorsel, tijdens een wandelsessie, of online via een skype-gesprek.

Wil je meer info over andere types coaching neem dan een kijkje bij de wandelcoaching, of online coaching.

 

Contacteer me

Heb je een vraag, of wil je een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!

+32 479 209 244

Kerkdreef 46 - 2310 Rijkevorsel

patsy@in-balans.be

BE 0745.693.339