Wandelcoaching

Stilzitten en praten is niet iedereen gegeven. Sommige mensen kunnen gemakkelijker hun verhaal delen wanneer de focus niet zo hard gelegd wordt op het klassieke beeld van hulp verlenen.

Het kan ook anders!

De bedoeling van Wandelcoaching is op weg gaan, letterlijk in beweging komen. Een lichaam dat in beweging is, zet ook zijn geest in beweging. Dat kan door te piekeren, maar ook door na te denken over oplossingen, inzichten krijgen, leren loslaten. En net dat willen we bereiken door te bewegen.

Wandelcoaching is niet alleen voor mensen die goed te been zijn. Er wordt steeds gekeken naar wat jouw noden zijn.
Wandelcoaching zijn individuele sessies of workshops. Voor de workshops verwijs ik je graag door naar de agenda.

Tijdens het maken van de afspraak kiezen we samen waar de wandelcoaching zal doorgaan.

"Patsy heeft mij geholpen met individuele coaching via Skype. Ik kreeg veel antwoorden en uitleg over dingen waar ik mee zat. Ik heb geleerd hoe ik, op een fijnere en gezondere manier, de draad weer kon oppakken in mijn leven."

Simon – 21 jaar

"Patsy pakt je vast, laat niet los en samen ga je naar een dieper, intelligenter niveau."

Anne-marie – 40 jaar

"Bedankt voor je flexibiliteit! Dankzij de extra sessie die je er nog tussen hebt gepland kreeg ik de nodige inzichten om de juiste stappen te nemen op m'n werk! Marc"

Mark – 36 jaar

"Ik volgde dit voorjaar een aantal sessies individuele wandelcoaching. Doordat ik moeilijk kan stil zitten is de klassieke manier van coaching niets voor mij. Het gaf mij de ruimte om op een ontspannen manier inzichten te krijgen in mezelf"

Brent – 31 jaar

"De individuele begeleiding was het voor mij heel positief omdat ik graag alleen wordt begeleid in deze zaken. Het was goed voor mij om dieper in te gaan op bepaalde zaken wat dan ook heel goed gedaan werd! Alles kon besproken worden zonder dat er gepusht werd ofzo, dus zeker een goede ervaring!"

Kim – 29 jaar

" Ik voelde me vanaf de eerste kennismaking meteen op mijn gemak bij Patsy. Ik heb haar ervaren als zeer kundig, professioneel en integer. Door de coachsessies heb ik nieuwe inzichten gekregen die hebben geleid tot meer rust in mijn hoofd waardoor ik nu beter met situaties kan omgaan."

Ellen – 58 jaar

Overtuigd?

Voel je na het lezen van bovenstaande punten dat coaching/counseling misschien wel iets voor jou is? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gesprekken kunnen plaats vinden in de praktijk in Rijkevorsel, tijdens een wandelsessie, of online via een skype-gesprek.

Wil je meer info over andere types coaching neem dan een kijkje bij de coaching in de praktijk  of online coaching.

Contacteer me

Heb je een vraag, of wil je een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!

+32 479 209 244

Kerkdreef 46 - 2310 Rijkevorsel

patsy@in-balans.be

BE 0745.693.339